Slik finansieres nettstedet

Kredittkort på ferie: Alt du trenger vite om bonus, gebyrer, reiseforsikring og sikkerhet

Oppdatert 7. januar 2025
Maria Louise Sandberg
Skrevet av
Maria Louise Sandberg
Olle Pettersson
Gransket av
Olle Pettersson

Med et kredittkort på ferie kommer det flere fordeler. Vi guider deg gjennom ulike kredittkort for ferie, hvor vi sammenligner blant annet reisefordeler og bonusprogram, valutakurser og gebyrer. I tillegg opplyser vi om hva som er viktig å vite om sikker kortbruk i utlandet.

Beste kredittkort på ferie 2025

  • TF Bank Mastercard: Totalt best egnet som kredittkort på ferie.
  • Morrow Bank Mastercard: Best egnet til storbyferie.
  • American Express Platinum: Best egnet til luksusferie.
  • Ikano Visa: Beste egnet for Norgesferie og bilferie.
BESTE KREDITTKORT PÅ FERIE 2025
★★★★★
★★★★★
4,6
Finansplassens rating
TF Bank Mastercard
Kredittgrense:
150 000 kroner
Årsavgift:
0 kroner
Valutapåslag:
1,75 %
  • Omfattende reiseforsikring
  • Gebyrfritt i Norge og i utlandet
Søk
Annonse
Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.
Les mer

Sammenlign kredittkort på ferie

Resultat / 32

Hva innebærer kredittkort på ferie?

Kredittkort på ferie er et betalingsmiddel som gir ekstra sikkerhet og fleksibilitet. Det beskytter mot svindel ved å la deg bestride automatiserte transaksjoner. I tillegg inkluderer mange kredittkort reiseforsikring, cashback, og andre fordeler som kan være nyttige når du reiser.

Hvorfor bør du ha kredittkort på ferie?

Du bør ha kredittkort på ferie fordi det ofte gir økt sikkerhet gjennom svindelforsikringer, kjøpsforsikringer og reiseforsikring. Kortet kan også inkludere fordeler som rabatter, cashback og bonuspoeng. Vær oppmerksom på gebyrer for valutapåslag og kontantuttak.

Fordeler

  • Økt sikkerhet sammenlignet med kontanter
  • Inkludert reiseforsikring i kortet
  • Fleksibel tilgang til kreditt i nødsituasjoner
  • Automatisk valutakonvertering
  • Muligheter for bonus eller cashback
  • Kjøpsbeskyttelse mot svindel og defekte varer
  • Rentefri periode for utsatt betaling

Ulemper

  • Valutapåslag (typisk 1,75 - 2,50 %)
  • Potensielt høye renter ved manglende betaling
  • Risiko for overbruk
  • Økt svindelrisiko i enkelte land
  • Teknologiavhengighet og potensielle problemer
  • Fare for uventet kortsperring

Hvordan velge det beste kredittkortet for din ferie?

For å kunne velge det beste kredittkortet på ferie bør du se etter et kort med lavt valutapåslag, reiseforsikring inkludert og ingen gebyrer for kontantuttak. Sjekk også hvilke fordeler som egner seg best til din ferie, enten om det er cashback, bonuspoeng eller rabatter.

Gebyrer med kredittkort på ferie

Det kan være nyttig å se på kortets årlige kostnader og gebyrer, samt tilhørende rentesatser, for å sikre deg at du får mest mulig ut av fordelene og bonusen, uten å pådra deg unødvendige kostnader.

Valutapåslag

Det er svært få leverandører som tilbyr kort uten valutapåslag i Norge, da dette er et gebyr bankene tar for å minimere risikoen for vekslingen. Dersom det ikke er et kredittkort uten valutapåslag, har det som regel et gebyr ligger mellom 1,75 - 2 %.

Eksempler på slike kort kan være TF Bank Mastercard, re:member black og Ikano Visa.

Regneeksempel:

Du betaler for en vare som koster 10 euro. Ditt kredittkort tar 1,75 % i valutapåslag og kursen fra euro til norske kroner ligger på 11,75. 

10 euro i norske kroner: 10 x 11,75 = 117,50 NOK. 

Valutapåslag: 117,50 x 1,75 % = 2,06 kr

Totalt for hele varekjøpet: 117,50 + 2,06 = 119,56 NOK.

Kontantuttak

Det kan lønne seg å se etter kredittkort uten gebyr for kontantuttak når du skal på ferie, da det kan spare deg for noen ekstra kostnader. Dersom du ikke velger et kredittkort uten gebyr for kontantuttak, vil kostnadene normalt ligge mellom 25 - 70 kroner + 1 - 2 % av uttaket.

Regneeksempel:

Du skal ta ut 50 euro. Ditt kredittkort tar 1,75 % i valutapåslag, et gebyr for kontantuttak på 25 kr + 1 % av uttak og kursen fra euro til norske kroner ligger på 11,75. 

50 euro i norske kroner: 50 x 11,75 = 587,50 NOK. 

Valutapåslag: 587,50 x 1,75 % = 10,28 kr

Gebyr for kontantuttak: 25 kr + (587,50 x 1 %) = 30,88 kr.

Totalt gebyr for hele uttaket: 10,28 + 30,88 = 41,16 NOK når du tar ut en sum på 50 EUR.

Valutakurser med kredittkort

Når du tar ut penger i utlandet eller betaler i en annen valuta, vil det som regel følge et valutapåslag for denne vekslingen. Valutakurser har en daglig svingning og påvirker derfor kostnaden den dagen transaksjonen finner sted.

Vi anbefaler alltid at du betaler i lokale valuta, fordi det vil gjøre vekslingen mindre kostbar. Det kan nemlig koste deg opptil 10 % mer, dersom du velger å betale i norske kroner. Nedenfor kan du se utviklingen av de mest vanlige valutakursene: USD og EUR, sammenlignet med NOK:

Ulike fordeler med kredittkort på ferie

Reisefordeler

Inkludert reiseforsikring, loungetilgang, Fast Track og concierge-tjenester er noe av det vi anser som gode reisefordeler. Det kan også innebære rabatter på shopping, opplevelser, aktiviteter og leiebil. Reisefordelene varierer fra kredittkort til kredittkort, så det kan være nyttig å sammenligne de ulike for å se hvilket som er best egnet til din ferie.

Sammenlign ulike reisekredittkort.

Bonusprogram

Du kan velge mellom ulike bonusprogram når du søker om kredittkort, enten det er rabatter, fly- og hotellbonus eller cashback. Hvilken bonus du skal velge avhenger av ditt forbruk og behov når du skal på ferie. Det kan derfor være en fordel å sammenligne bonus før du velger kredittkort.

Rabatter

Dersom du er på utkikk etter fordeler tilknyttet booking av hotell, leiebil, shopping, restauranter eller opplevelser på ferien, kan det være nyttig å velge et kredittkort med rabatter. Det er vanlig at rabattene ligger mellom 15 - 20 %.

Det kan være verdt å merke seg at visse rabatter kun kan benyttes i Norge. Så sjekk dette på forhånd, dersom du skal på ferie til utlandet.

Populære kredittkort med rabatter er eksempelvis re:member black og TF Bank Mastercard.

Fly- og hotellbonus (Bonuspoeng)

Kredittkort med bonuspoeng gir enten muligheter for opptjening av fly- eller hotellpoeng, og er svært vanlig og attraktivt for de som reiser mye. Opptjeningen varierer som regel mellom 10 - 25 % per brukte krone. Det betyr at dersom du får 10 % opptjening og bruker 100 kroner, har du tjent inn 10 bonuspoeng.

Poengene du tjener inn kan du senere benytte til å betale din neste ferie. Hva bonuspoengene er verdt varierer, men som regel ligger det et sted mellom 0,5 - 2 % per poeng. På den måten kan din opptjente bonus gi deg en rabattert ferie eller i beste fall en gratis tur. 

Et populært kredittkort med flypoeng og bonus tilknyttet reise er eksempelvis Bank Norwegian.

Cashback

Har du et stort forbruk og ønsker å få penger tilbake for alt du handler, vil et kredittkort med cashback være det beste valget. Det er vanlig at opptjeningen av cashback ligger mellom 0,5 - 1 % per brukte krone. Cashbacken kan ofte benyttes til betaling av faktura eller overføres til din konto.

Populære kredittkort tilknyttet cashback er eksempelvis Bank Norwegian og Trumf Visa.

Reiseforsikring med kredittkort

Reiseforsikring med kredittkort inkluderer ofte avbestillingsforsikring, forsikring for forsinket bagasje, medisinske utgifter og lignede. For å aktivere reiseforsikringen, må du betale minst 50 % av reisekostnadene med ditt kredittkort.

De fleste norske kredittkort har inkludert reiseforsikring, men det varierer hvor omfattende de er. Derfor anbefaler vi at du leser betingelsene nøye før avreise, slik at du vet hva som er inkludert og ikke. På den måten vil det være ulikt hvilket kort som passer best for din ferie.

Kredittkortet med mest omfattende reiseforsikring i vår undersøkelse er TF Bank Mastercard.

Kort med lave gebyrer

Når du skal på ferie kan du spare en del på unødvendige kostnader og gebyrer, spesielt dersom du befinner deg i utlandet og må forholde deg til valutapåslag, kontantuttak og valutakurser. Derfor kan det være lønnsomt å velge et gebyrfritt kredittkort til din ferie.

Et populært kredittkort som er gebyrfritt i Norge og i utlandet er TF Bank Mastercard.

★★★★★
★★★★★
4,6
Rating av Finansplassen

Kredittkortet som gir flest fordeler på ferie

Representativt eksempel: Eff. Rente 26,69% kr 25.000/12 mnd, kost. 3 337 totalt kr. 28 337.

TF Bank Mastercard er kredittkortet vi anser er best egnet på ferie. Det gir den mest omfattende reiseforsikringen i vår sammenligning, er gebyrfritt i Norge og i utlandet og tilbyr kontaktløs betaling - som bidrar til ekstra sikkerhet. Det er også et Mastercard, som er det mest aksepterte kredittkortet i verden.

Dersom du skal på ferie i Norge, tilbyr de også unike rabatter på hoteller, velvære, shopping, restauranter og unike opplevelser.

Velg kredittkort basert på din type ferie

Velg et kredittkort basert på type ferie ved å vurdere reisemål og aktiviteter. For internasjonale reiser kan det være lønnsomt med et kredittkort med lavt valutapåslag og global aksept. For bilferie kan du se etter kredittkort som gir drivstoffrabatter. Skal du bo på hotell, er kort med bonuspoeng og hotellrabatter ideelt.

Kredittkort for storbyferie

Det mest attraktive kredittkortet for storbyferie kan innebære kort som gir følgende fordeler:

  • Rabatter på hotell, shopping, restaurantbesøk og kulturelle opplevelser.
  • Cashback
  • Kjøps- og reiseforsikring

Morrow Bank Mastercard er et av kortene som inkluderer flest av fordelene. Kortet er gebyrfritt og har lav rente, samt er det kortet med flest rentefrie dager. Det tilbyr 1 % cashback på alle kjøp og inkluderer reiseforsikring og kjøpsforsikring i kortet.

TF Bank Mastercard er et annet godt alternativ dersom du heller ønsker et kredittkort med rabatter. Kortet gir rabatt på booking av hotell rundt om i verden, og en omfattende reiseforsikring. I tillegg er kortet gebyrfritt i utlandet og har en lav rente.

Kredittkort for charterferie

Det mest attraktive kredittkortet for charterferie kan innebære kort som gir følgende fordeler:

  • Rabatter på hotell, leiebil og ulike aktiviteter
  • Reise- og leiebilforsikring
  • Internasjonal aksept
  • Lave gebyrer

TF Bank Mastercard er kredittkortet som gir flest av fordelene på charterferie. Kortet tilbyr rabatter på hotell og leiebil, har inkludert reise- og leiebilforsikring og er gebyrfritt i utlandet. Kredittkortet er også et Mastercard som er det mest aksepterte kortet i verden.

Kredittkort for backpacking

Det mest attraktive kredittkortet for backpacking kan innebære kort som gir følgende fordeler:

  • Omfattende reise- og svindelforsikring
  • Internasjonal aksept
  • Lave gebyrer
  • Høy kredittgrense

TF Bank Mastercard er kredittkortet som gir mest trygghet, sikkerhet og fleksibilitet når du skal på backpacking. Kortet har en omfattende reise- og svindelforsikring, er gebyrfritt i utlandet og har en høy kredittgrense. Det er et Mastercard som er det mest aksepterte kortet i verden.

Kredittkort for luksusferie

Det mest attraktive kredittkortet for luksusferie kan innebære kort som gir følgende fordeler:

  • Muligheter for gratis oppgradering av fly og hotell
  • Fast Track, loungetilgang og concierge service
  • Eksklusive fordeler
  • Cashback
  • Omfattende reiseforsikring

AMEX Platinum er kredittkortet som gir flest av disse fordelene når du skal på luksusferie. Kortet gir loungetilgang, Fast Track, leiebilfordeler, reiseforsikring for hele familien, hotellkreditt for oppgradering eller opplevelser på hotellet. Du kan også benytte deg av gratis middag for to, seks ganger i året.

AMEX Gold er et godt og rimeligere alternativ. Med en årsavgift på 2100 kroner er det litt mer overkommelig. Det gir loungetilgang, leiebilfordeler og tilbud om frokost, lunsj eller middag til selve flyreisen. Det gir også 0,004 % cashback på alle kjøp og omfattende reiseforsikring.

Kredittkort for Norgesferie

Det mest attraktive kredittkortet for Norgesferie kan innebære kort som gir følgende fordeler:

  • Rabatter på hotell, leiebil, restaurantbesøk og aktiviteter
  • Reise- og leiebilforsikring

TF Bank Mastercard er kredittkortet som gir flest fordeler når du skal på Norgesferie. Kortet gir rabatt på aktiviteter, hotell, restaurantbesøk og leiebil. I tillegg får du også rabatter på shopping i ulike butikker i Norge. Det er også kortet med den mest omfattende reise- og leiebilforsikringen.

Kredittkort for bilferie

Det mest attraktive kredittkortet for bilferie kan innebære kort som gir følgende fordeler:

  • Rabatt på leiebil, drivstoff og lading
  • Rabatter på restauranter, hoteller, bensinstasjoner og opplevelser langs veien
  • Tankefeil-forsikring
  • Reise- og leiebilforsikring

Ikano Visa er kredittkortet som gir flest fordeler når du skal på bilferie. Kortet gir 2 % drivstoffrabatt og dagligvarer. Det er inkludert tankefeil- og reiseforsikring, og har en lav rente.

TF Bank Mastercard er et godt alternativ dersom du er på utkikk etter rabatter knyttet til hotell og leiebil, eller dersom du vil ha rabatter på restauranter og opplevelser i Norge. I tillegg er det gebyrfritt og har en lav rente - som alltid kommer godt med på ferie.

Ansvarlig bruk av kredittkort på ferie

Sjekk internasjonal aksept

Det er ikke alle kredittkort som aksepteres over alt i verden. Visa og Mastercard er de kortene som blir akseptert flest steder i hele verden og dermed egner seg best i utlandet, sammenlignet med eksempelvis American Express. På den måten kan det være nyttig å sjekke at kortet du tar med på ferie aksepteres der du skal.

Vurdering av sikkerhetsfunksjoner

Det er viktig med sikker oppbevaring av ditt kredittkort, slik at du kan unngå at det går tapt eller blir stjålet under ferien. Visse steder i verden er det også større risiko for at kortet kan bli kopiert, uten at du er klar over det.

Hvordan oppdage svindel på ferie

  1. Kontroller kontoutskrifter regelmessig:
    For å sikre mot svindel kan en løsning være å kontrollere kontoutskrifter regelmessig. På den måten kan du raskt oppdage eventuelle transaksjoner som du ikke kjenner igjen. Dersom dette blir oppdaget bør du ta kontakt med banken direkte og få kortet sperret.
  2. Aktivering av transaksjonsvarsel:
    For å sikre mot svindel kan en løsning være å aktivere en transaksjonsvarsel. På den måten vil du motta et varsel hver gang en transaksjon finner sted og dermed oppdage eventuelle transaksjoner som du ikke kjenner igjen. Dersom dette blir oppdaget bør du ta kontakt med banken direkte og få kortet sperret.

Håndtering av svindel, tapte eller stjålne kort

Dersom du oppdager svindel eller at kortet er tapt eller stjålet, anbefaler vi at du tar kontakt med banken direkte, slik at du får sperret kortet. Dersom du oppdager at det har blitt gjort transaksjoner du ikke kjenner til, kan du også rapportere om dette. Enten til ditt forsikringsselskap eller via ditt kredittselskap.  

Det vil da bli opprettet en forsikringssak og du vil motta en dokumentasjon for din rapportering. Denne dokumentasjonen er et bevis på at din sak er opprettet og du kan benytte den til eventuell politianmeldelse eller lignende. 

Forsikringsselskapet vil sørge for videre oppfølging av saken, til saken er løst og pengene forhåpentligvis er tilbakebetalt til din konto.

Ekstra kort på ferie

Vi anbefaler også alltid at du alltid har med deg et ekstra kort på ferie, slik at du kan ha en sikkerhet dersom noe skulle skje med kortet du anvender. I slike situasjoner anbefaler vi alltid at kortene oppbevares separat, slik at det ikke finnes en mulighet for at begge går tapt eller blir stjålet på samme tid.

Ha kontroll på ditt forbruk

Ha kontroll på ditt forbruk. Selv om du har tilgang på en høy kreditt via ditt kredittkort, anbefaler vi alltid at du er bevisst på pengebruken. Husk at fakturaen for kredittkortet skal betales på senere tidspunkt.

På den måten kan det være lurt å ha kontroll over transaksjoner, slik at du ikke bruker mer enn du har muligheter til å betale tilbake.

Alternativer til kredittkort for betaling på ferie

Det finnes andre alternativer til kredittkort når du skal betale på ferie:

  • Debetkort
  • Kontanter
  • Betalingsløsning på mobil
  • Bonusbetaling av ferie

Kredittkort vs debetkort på ferie

Nedenfor ser du en liste over likhetene og forskjellene med et kredittkort og et debetkort på ferie.

KredittkortDebetkort
Økt sikkerhet ved svindelJaNei
Kredittgrense (lånte penger)JaNei
Gebyrfrie kortJaNei
Inkluderte forsikringerJaNei
Internasjonal akseptJaJa
Påløpende renterJaNei
RabatterJaNei
BonuspoengJaNei
ReisefordelerJaNei
Her har du en oversikt over hva som er forskjellen på debet og kredit.

Fordeler med debetkort

  • Du betaler med penger du har
  • Ingen ekstra renter ved bruk
  • Aksepteres over alt
  • Ingen årsavgift

Ulemper med debetkort

  • Ingen inkluderte forsikringer
  • Ingen bonus eller reisefordeler
  • Ingen fleksibel kreditt for nødsituasjoner
  • Mindre sikkerhet ved svindel

Kontanter

Visse steder i utlandet kan det være en fordel å ha tilgjengelig kontanter, da det ikke er alle som tar i mot hverken debet- eller kredittkort. I disse landene er kontant åpenbart det best egnede betalingsmiddelet.

Vi anbefaler likevel at kredittkortet blir med, slik at du kan utnytte fordelene og ta ut kontanter dersom det blir nødvendig.

Betalingsløsning på mobil

Dette er en betalingsmetode som vi ofte anbefaler, da det er vanskeligere å bli utsatt for svindel med en slik form for betaling. Samtidig som det gir muligheter for å legge igjen kredittkortet på hotellrommet i en safe, som fører til en ekstra sikkerhet.

Det er dessverre ikke alle land som tilbyr kontaktløs betaling, noe som gjør det litt mer begrenset enn et vanlig kredittkort. Derfor kan det være lurt å sjekke dette før du reiser på ferie, men vi anbefaler likevel at du alltid har med kredittkortet som en ekstra sikkerhet.

Bonusbetaling av ferie

Dette er en måte å betale for hotellopphold eller selve reisen. Dersom du har gjort en opptjening av nok bonuspoeng, har du muligheter til å betale hele eller deler av reisen med poengene. Visse bonuser gir også ekstra rabatter på hotell, opplevelser eller flyreiser.

Dette er dog den eneste måten du kan benytte poengene som betaling når du er på reise. Så det vil absolutt ikke være noe substitutt for et debet- eller kredittkort, men komme som en annen betalingsmulighet ved bestilling av ferien.

Oppsummering: Beste praksis for bruk av kredittkort på ferie

  1. Sammenlign aktuelle kredittkort for din ferie
    Vurder hvilket kredittkort som passer for din type ferie. På den måten kan du spare penger og samtidig som du kan dra nytte av unike fordeler.

    TIPS: Vei fordelene opp mot kostnadene for det aktuelle kredittkortet. Slik at du er sikker på at du ikke må betale mer for å ha kortet, enn fordelene du kan dra nytte av. Se derfor på kostnader og gebyrer som valutapåslag, kontantuttak og årsavgift.
  2. Sørg for sikker bruk av kredittkort på ferie
    Vi anbefaler at du alltid har med et ekstra kort når du skal på ferie. Dersom ditt kredittkort skulle gå tapt eller bli stjålet, kan det være en fordel å ha et ekstra tilgjengelig. Oppbevar dette kortet på et trygt sted.

    TIPS: Kontroller regelmessig dine transaksjoner, for å eventuelt oppdage svindel eller bruk av kort som du ikke kjenner til. Benytt kontaktløs betaling når det er mulig, for å unngå svindel og i land hvor dette ikke er mulig, kan det være en fordel å ta ut penger før ankomst.
  3. Ha kontroll på ditt forbruk
    Selv om du har tilgang på en høy kreditt via ditt kredittkort, anbefaler vi alltid at du er bevisst på pengebruken. Husk at fakturaen for kredittkortet skal betales på senere tidspunkt.

    TIPS: Sjekk dine transaksjoner regelmessig, slik at du hele tiden kan ha kontroll på forbruket. På den måten kan du unngå å bruke mer enn du har muligheter til å betale tilbake.

Vanlige spørsmål om kredittkort på ferie

Er det lurt å bruke kredittkort på ferie?

Ja, det kan være lurt å bruke kredittkort på ferie. Kredittkort gir ofte reiseforsikring, gebyrfritt kortbruk i utland og økt sikkerhet mot svindel. Dessuten gir det fleksibilitet dersom uventede utgifter oppstår.

Hvorfor er det lurt å betale reiser med kredittkort?

Å betale reiser med kredittkort er lurt fordi det gir beskyttelse mot svindel og eventuelle problemer tilknyttet reiseselskap. Kredittkort kan også inkludere reiseforsikring, som aktiveres når du betaler minst 50 % av reisekostnaden.

 

Du kan også benytte deg av ulike reisefordeler som rabatter eller bonuspoeng, som er med på å redusere reiseutgiften.

Hvilke gebyrer kommer ved bruk av kredittkort på ferie?
Gebyrene som kommer ved bruk av kredittkort på ferie inkluderer  kontantuttak og valutapåslag. Når du tar ut penger tar banken et gebyr for selve uttaket. Ofte ligger dette mellom 25 - 70 kroner + 1 - 2 % av uttaket. Dersom du er i utlandet, må beløpet også veksles fra lokal valuta til norske kroner, og banken tar dermed et valutapåslag mellom 1,75 - 2,05 % for å minimere risikoen med vekslingen.   Det finnes dog noen kredittkort som tilbyr gebyrfritt uttak både i Norge og i utlandet. Eksempler på det er TF Bank Mastercard, som også har lavest mulig valutapåslag på 1,75 %.
Hva gjør jeg hvis kredittkortet blir stjålet på ferie?
Dersom kredittkortet ditt blir stjålet på ferie må du kontakte banken så fort som mulig, for å sperre kortet og melde det stjålet. På den måten unngår du at det blir gjort transaksjoner med kortet.   Det kan derfor være smart å ha med seg et ekstra kredittkort som sikkerhet, slik at du har en back-up dersom du må sperre et. Disse er lurt å oppbevare ulike steder.
Hvordan påvirker valutakursen bruken av kredittkort på ferie?
Valutakurser har en daglig svingning og påvirker derfor kostnaden den dagen transaksjonen finner sted. På den måten vil det være nyttig å vite kursen på forhånd, så du ikke får deg noen overraskelser etter vekslingen finner sted.   Selv om dollaren eksempelvis lå på 6 norske kroner sist du var i USA, ligger den nå i overkant av 11. På den måten blir prisene i USA mye dyrere i dag enn de har vært tidligere. Det er greit å være bevisst på, så man ikke lar seg lure av at man tenker det er billig.   Vi anbefaler også alltid at du betaler i lokale valuta, fordi det vil gjøre vekslingen mindre kostbar. Det kan nemlig koste deg opptil 10 % mer, dersom du velger å betale i norske kroner.

Derfor kan du stole på informasjonen

Vi strever etter å hjelpe deg med å ta smarte økonomiske beslutninger. Selv om vi følger en redaksjonell integritet, kan innholdet på siden fremheve produkter fra våres partnere. Her er en forklaring om hvordan vi tjener penger. Les mer om hvem vi er og vårt løfte for å veilede deg gjennom livets finansielle reise her.

Dette er parameterne og deres vekting:
  • Over 24 års samlet kompetanse innen privatøkonomi
  • Økonomer med høyere utdanning
  • Utdannede journalister
  • Faktasjekker artikler og anmeldelser
Våre retningslinjer