Slik finansieres nettstedet
Oppdatert 7. mai 2024
Skrevet av
Maria Louise Sandberg

Anmeldelse av långivere når du søker lån

Vi har gjennomført grundige gjennomganger, analyser og evalueringer av alle banker og långivere i Norge. Svar på noen få spørsmål for å finne den beste lånerenten for deg. Prosessen er rask, enkel og påvirker ikke kredittvurderingen din.


Populære

Zensum

Hos Zensum kan du sammenligne lån opp til 600 000 kr fra flere ulike långivere. På denne måten finner du det beste lånet med den laveste renten for deg. Søk gratis på nettsiden og få svar innen 24 timer. Hos Zensum låner du uten sikkerhet. Og selv de med betalingsanmerkninger er velkomne til å søke.

Uno Finans

Uno Finans formidler ulike låneprodukter for å dekke et bredt spekter av finansieringsbehov for privatpersoner i Norge. De samarbeider med 21 ulike banker og tilbyr lån fra 10 000 – 600 000 kr. Deres renteintervall ligger på 4,90 – 24,90 %. Uno Finans låner ut til deg som er over 20 år og har en minst inntekt på 120 000 kr i året. Du mottar raskt svar på din søknad og vil motta et tilbud i løpet av noen minutter. Uno Finans har også en av markedets lengste åpningstider og mest fornøyde kunder.

Sambla

Samblas sammenligningstjeneste videresender kontakten mellom deg og flere ulike långivere. Du kan låne penger med Sambla gjennom å la dem finne långivere som vil låne ut penger til akkurat deg. Sambla presenterer hvilke långivere som vil låne ut penger til deg og får provisjon av långiveren for videreformidlingen. De tilbyr forbrukslån mellom 5 000 og 600 000 kr. De kan til og med hjelpe deg med å samle lån og senke dine rentekostnader.


Hva behøver du hjelp med?